ÜMRANİYE FETİHŞ ESMER BOMBA SELİN

ÜMRANİYE STRAPONLU FETİŞH ESMER PARTNER SELİN

Tüm İstanbul lu beylere selamlarr…hepinize kucak dolusu öpücüklerr

Ben Anadoluyakası ÜMRANİYE den çıtır çıtır Sınırsız Straponlu Fetihş Partner iniz SELİN. buralı yada yolu buradan yani Ümraniye den geçen yada Anadoluyakası nın lüx otellerinde konaklayan beylere eşlik etmekten gurur duyan bir hatunum.

SELİN   24 Yaşında 1.76 Boyunda 58 Kilo, tam bir Esmer Bomba yım.Fotoğraflar orjinal ve kesinlikle bana aittir.Ama profosyenel çekimdir emin olun daha etkileyiciyim!

BURDAN TÜM BEYLEREEE…ben profosyenel masözüm işimi severek isteyerek zevkle yapıyorum!

  İster siz beyler tek gelin isterseniz arkadaşlarınızla.Fark etmez önce özel aromalı yağlarım la yaptığım masaj sizlerin tüm stresini alıcak yorgunluğunuz yok olucak ve kendinizi bomba gibi hissetmenizi sağlıcak…Sonra evet sonra şehvet denizinde zevk dolu çılgın fantezilerle hayal bile edemeyeceğiniz Asla aklınız dan cıkmayacak tarifi mümkün olmayan zevkler yaşıyacak zamanın nasıl geçtiğini kesinlikle anlamıyacaksınızzz!!! Hayatınız boyunca yaşamadığınız ve yaşayamayacağınız VEE hayatınız boyunca bir an bile aklınızdan cıkmayacak saatler de kendinizden geciçeksiniz…

TEK RİCAM…kişisel bakımınıza ekstra önem vermeniz hijyen kurallarına dikkat etmenizdir Unutmamalısınız ki beni değil zamanımızı kiralıyorsunuz…

SAHİBE likte üstüme tanımam…KÖLELERİM BENİ BEKLETMEYİNNNN..  ANAL VE KONDOMSUZ İLŞKİ,CİM CİF,TOST,STRAPON,FETİŞ,BİSEX İLİŞKİ  ve aklınıza ne gelirse İster tek gelin, İster arkadaşlarınız la grup halinde gelin İsterseniz de karınız eşiniz sevgiliniz yada kız arkadaşınız hiç fark etmez sizin için sizlerle her şeyi paylaşmaya hazırımmm!!!

Bİ HAYAL EDİNN…esmer bomba hemde Fetişh hemde Sahibe hemde Straponlu ve Sınırsızz.Hadi bastırmak zorunda kaldığınız fantezilerinizi berabr keşfedelim!

RANDEVU VE DETAYLAR İÇİN :