Fiziği İle Büyüleyen Kapalı İstanbul Escort Busem

 İstanbul Escort olarak ben şehirde yaşayan escort bir kadınım ama içimde hep başka bir hayatın özlemi var. Bunu her zaman fark etmiyordum, ama zaman geçtikçe daha net hissetmeye başladım. Şehir bana çok şey verdi, bunu inkâr edemem. Kendi ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim, güçlü olmayı öğrendim. Ama aynı zamanda çok yoruldum. Gürültü, kalabalık, sürekli bir yerlere yetişme hali insanın içini boşaltıyor. Gün içinde o kadar çok insan görüyorum ki, akşam olduğunda kimseyi görmek istemiyorum.

Kendi sessizliğime çekilmek istiyorum. İşim gereği sürekli insanlarla iletişim halindeyim, bu da beni düşündüğümden daha fazla tüketiyor. Bazen aynaya baktığımda kendimi tanıyamadığım oluyor. Sanki bir parçam hep eksikmiş gibi hissediyorum.Son zamanlarda aklımda hep köy hayatı var. Küçükken yazları gittiğimiz bir köy vardı, hâlâ aklımda o sabahların kokusu durur. Erken uyanmak, kapıyı açtığında yüzüne vuran temiz hava, uzaktan gelen hayvan sesleri.

İstanbul Escort Seks Düşündükçe İçini Huzur Kaplıyor 

 İstanbul Escort olarak o zamanlar sıradan gelirdi ama şimdi düşündükçe içimi bir huzur kaplıyor. Orada zaman daha yavaş akıyordu. Kimse kimseyi zorlamıyordu, herkes kendi halinde yaşıyordu. Şimdi ise her şey hızlı, herkes bir şeylerin peşinde koşuyor ama kimse tam olarak ne istediğini bilmiyor gibi. Ben de bir süre böyle yaşadım ama artık yoruldum. İçimde bir yerde sakin bir hayata dönme isteği büyüyor. Daha az insan, daha az gürültü, daha çok kendim.

İstanbul Escort

Köyde yaşamak kolay değil, bunun farkındayım. Şehirde alıştığım rahatlıkların çoğu orada yok. Ama belki de benim ihtiyacım olan tam olarak bu. Daha basit bir hayat. Sabah kalkıp gerçekten bir şey üretmek, toprağa dokunmak, kendi yemeğini hazırlamak. Bunlar bana uzak şeyler değil aslında, sadece uzun zamandır yapmadığım şeyler. İnsan bazen en temel şeyleri unutuyor. Ben de unutmuşum gibi hissediyorum. Kendime dönmek istiyorum.

Hızlı Hızlı Seks Sevmez 

Telefonun, ekranın, sürekli akan o hızlı hayatın biraz dışına çıkmak istiyorum. Belki başta zorlanırım ama içimde bunun bana iyi geleceğine dair bir his var.Yaptığım iş bu kararı daha da netleştirdi. İnsanlarla kurduğum ilişkiler çoğu zaman yüzeyde kalıyor. Gerçek bir bağ kurmak zor oluyor. Her şey geçici gibi. Bu da insanın içini boşaltıyor. O yüzden kalıcı bir şeyler arıyorum artık. Belki bir ev, küçük bir bahçe, birkaç hayvan. Büyük hayaller değil bunlar ama benim için çok değerli.

Kendimi daha gerçek hissetmek istiyorum. Şehirde kurduğum hayat bana bir şeyler kattı ama artık başka bir şeye ihtiyacım var. İçimdeki o sessizliği bulmak istiyorum. Belki bir gün gerçekten giderim ve geri dönmem. O zaman kim olduğumu daha net anlarım diye düşünüyorum. Escort muhabbetleri sarıyor evet ama içim böyle karamsar artık. Dönmek istiyorum cidden umarım herkesin her isteği falan olur yani. Escort İstanbul olarak yaşamak bu değil sanırım. Özgürlüğüme düşkünüm.

istanbul escort