BEYLİKDÜZÜ V.İ.P MODEL PARTNER HAZAL

BEYLİKDÜZÜ YENİ STRAPONLU FETİŞ MODEL PARTNER HAZAL

(… kalite asla tesadüf olamaz!!!…hedefinde kalite varsa mutlaka karşılaşırız!!!…)

 

Merhaba beyler…İstanbul Avrupayakası’nın en elit semti Beylikdüzü nden tüm beylere kuçak dolusu öpücüklerimi yolluyorum! Ben HAZAL…elit beylerin monotonlaşmış cinsel yaşamlarını renklendirmek, gizli kalmış  fantezilerin de eşlik etmek, zevk ve şehvet denizinde inanılmaz saatler yaşatmak için burdayım…

Bu güne kadar yaşadıklarınızın üstüne bir çizgi cekin çünkü benimle tanışmak üzeresiniz!!!

26 Yaşında 1.78 Boyunda 59 Kiloda Buğday tenli esmer güzeliyim…Mankenleri aratmayan fiziğim sık ve pürüssüz tenim,dolgun kalça ve gövüslerimle aklınızı başınızdan almaya geliyorum!!! İDDALIYIM BAĞIMLILIK YAPARIM…Çevrem de güler yüzüm ve hoş sohbetimle tanınırım..Benimle olan birliktelikleriniz sevgili tadında hoş sohbet ler le süsülenir!!!

”… ANAL SEX VE KONDOMSUZ İLİŞKİ KESİNLİKLE YAPMIYORUM…”

                                     ( (sağlığınız için sizin de vazgeçilmeziniz olmalı bence kondom))

Görüşmelerimi; Beylikdüzü ndeki güvenlikli lüx rezidans dairem de yapmaktayım…İsterseniz Avrupayakası ndaki tüm 4***5***yıldızlı lüx oteller de misafiriniz olmaktan onur duyarım!!!

şimdi size yataktaki fantezilerimin küçük bir kısmından bahsetceğim:: STRAPON ve çeşitli oyuncaklarımla ROL değişimine bayılırım…AYAK FETİŞ leri sizleri de bekliyorum benimle olduktan sonra benden vazgecemeyeceksiniz..

VE EVLİ ÇİFTLERİN 3.BAYAN FANTEZİ LERİNE eşlik etmek en sevdiğim en keyif aldığım fantezimdir…

VEEE BİSEX hatunum …bakımlı bayanlara bayılırımm

Siz beylerden en önemli ricam kişisel bakımınıza ekstra özen göstermeniz!!!Siz benim temiz ve bakımlı olmam hususunda ne kadar hassas sanız aynı hassasiyeti sizden de bekliyorum!!!

Ve unutmamalısınız ki BENİ değil ZAMANI mı kiralıyorsunuz….

randevu ve detaylar için: 0531 694 75 29